dining room
dining room

press to zoom
extension construction
extension construction

press to zoom
dining room
dining room

press to zoom
dining room
dining room

press to zoom
1/6
FLOATING TRELLIS

The challenge to design in such a central area in London,  was to maximise

the number of covers in a small space.

The club includes a restaurant, bar, private dining room, a screening room, kitchen and support spaces.

A  floating trellis screen in the ceiling make the space lighter and allow the creation of an illusionary higher dining room.

The trellis wants to be a remind of the Persian art and each space is differentiated by the use of finest material and finishes.

 

 

 

Beauchamp Club 

Private memebr club

 

LOCATION: Knightsbridge, London, UK

AREA: 350m2 / 3,767ft2

COMPLETION DATE: 2009

Executed by Ivan Lazzaroni when project architect at Studio Seilern Architects
All images courtesy of Studio Seilern Architects