family room
family room

living
living

windows timber frame
windows timber frame

family room
family room

1/20
SUSPENDED HOUSE

​​The design of this house implied a few challenges to be overcome by the architect in dealing with planning, construction and delivery date in a short amount of time due to the clients wish to move back to their house as soon as possible.

IThe design included a new basement below the existing Victorian three stories house to be used as playroom and BOH, a new layout of the ground floor with main living space and a new extension to make space for a larger kicthen

 

 

OXFORD GARDENS

Private House

 

LOCATION: Notting Hill, London, UK

AREA: 320m2 / 3440ft2

COMPLETION DATE: 2012

Executed by Ivan Lazzaroni when Director at Studio Seilern Architects
All images courtesy of Studio Seilern Architects